Mango ananas salsa

Bij mango en ananas denk je bij uitstek aan zomer. Deze zoete vruchten zitten boordevol vitamines en mineralen, ze versterken het immuunsysteem, werken bloeddrukverlagend en vermindert het risico op kanker. Vervang een traditionele tomatensalsa door een mango-ananas salsa. Breng de salsa op smaak met limoensap, rode ui en koriander. De jalapeño peper geeft de salsa een scherp randje. Serveer met tortilla chips.

Ingrediënten

  • 1 rijpe mango, geschild en in blokjes gesneden (ongeveer 2 kopjes)

  • 1 kopje ananas in blokjes

  • ½ rode ui fijngesneden

  • 1 jalapeño peper fijngehakt

  • 3 eetlepels limoensap

  • 3 eetlepels fijngesneden koriander

  • Snufje zout

Bereiden

Meng alle ingrediënten samen en breng op smaak met zout. Serveer met uw favoriete tortilla chips. De salsa kan tot twee dagen in een luchtdichte verpakking in de koelkast worden bewaard.